Nat

Toen het herfstig had moeten zijn, bleef de zomer maar doorgaan en nu iedereen snakt naar de lente krijgen we opeens herfst! Ik zie in de vooruitzichten dat het wel even zo blijft.

Na de lange winter (die duurt altijd te lang), wil ik buiten rollen. Ik wil buiten zitten, een beetje met plantjes bezig zijn. De bloemetjes buiten zetten zeg maar. Ik wil weer conditie opbouwen, de zon op mijn gezicht voelen en desnoods de regen. Maar nu waait het zo hard dat mijn route bezaaid ligt met boomtakken en ik er met mijn rolstoel niet doorheen kom.

Met wat hulp ga ik mee het bos in om Sykes uit te laten. Hoewel ik snak naar de lente, vindt Sykes het heerlijk om juist met dit weer buiten te zijn. Dat komt niet alleen door de regen, waar ze zo lekker nat van wordt, maar vooral door die vieze waterplassen annex modderpoelen, die door dit weer zijn ontstaan. Samen met andere honden rent Sykes er enthousiast naartoe. Ze lopen er met z’n allen doorheen en -ja hoor-, nadat Sykes snel heeft gecheckt of wij wel kijken,

laat ze zich tergend langzaam zakken.

 

8a6e3340-5c3f-4e28-a0f1-25453cd2070f

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s